2010 m. rugsėjo 15 d., trečiadienis

NePatinka.

Šiandien diena iš tų, kai aš laukiu. Ir žinau, ko laukiu. Laukiu saulės, šilumos ir giedro dangaus. Žinau, kad turbūt tikiuosi per daug, žinau, kad rudenį taip būna labai retai. Bet man jų trūksta. Man trūksta to šilto vėjelio šiurenimo žole, saulės spindulių, kaitinančių man nugarą, mėlyno mėlyno dangaus... Dabar pažvelgus pro langą tematau pilką, apšnerkštą dangų, vėjo blaškomą žolę daug balų. Daug daug drėgmės. Šlapia. Šlykštu, nemalonu. Nekenčiu lietaus. Tiktai tikrai nekenčiu.
Kuo toliau, tuo labiau oras rudeniškėja. Kuo toliau, tuo labiau orai bjūra. Vis tikiuosi sulaukti, netikėtai iš po debesų išlįsiant saulę, bet taip ir nesulaukiu. Būna, tupiu prie lango ir žiopsau nieko nematydama. Bent jau to, ką norėčiau matyti.
Šiandien dar laukia dauug namų darbų, kuriuos be proto tingiu daryti. Nelauksiu, kol ateis noras sėstis prie pamokų. Stengiuosi keistis ir nepalikti visko paskutinei minutei. Be to ir su mama nenoriu susipykti. Džiaugiuosi, kad pastaruoju metu nebesipykstam. Dar reikia sutvarkyti namus, kol mama grįš, ir šiaip. 
<...>
I Need Sun!


Endi

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą